Što mediji govore o projektu digitalne-knjige.com

 
Večernji list - Kultura
 • 16.12.2010. - Večernji list, Zagreb
   
  Zagrebački Večernji list je dana 16.12.2009. u rubrici "Kultura" objavio članak pod naslovom "Digitalne knjige svojim čitateljima za Božić darovale 4 nova naslova".
   
  Taj članak možete pročitati ukoliko svojim mišem kliknete na sljedeći link - http://www.digitalne-knjige.com/m13.php

 
Novi list
 • 17.12.2010. - Novi list
   
  Riječki Novi list je dana 17.12.2010. u rubrici "Kultura" objavio članak pod naslovom "NOVE BESPLATNE DIGITALNE KNJIGE", u kojem se također govori o našem božičnom daru čitateljima.
   
  Taj članak možete pročitati ukoliko svojim mišem kliknete na sljedeći link - http://novine.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285A285A

 
Web portal - Pametna kuna
 • 28.09.2009. - Pametna kuna
   
  I web portal "Pametna kuna" osvrnuo se na postojanje digitalnih knjiga te u nadahnuto napisanom članku objasnio i povjest i sadašnjost digitalnog izdavaštva. U kratkom osvrtu na stanje na hrvatskom webu spomenuta je i stranica www.digitalne-knjige.com.
   
  Taj članak možete pročitati ukoliko svojim mišem kliknete na sljedeći link - http://www.digitalne-knjige.com/m14.php

 
Novi list
 • 24.08.2010. - Novi list
   
  Riječki Novi list je dana 24.08.2010. u rubrici "Kultura" objavio članak pod naslovom
  "SIMULTANKA« ZORANA KRŠULA NA PORTALU »DIGITALNE-KNJIGE.COM", u kojem se predstavlja knjiga Zorana Kršula objavljena na našem portalu.
   
  Taj članak možete pročitati ukoliko svojim mišem kliknete na sljedeći link - http://novine.novilist.hr/default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285A285C2863286

 
Hrvatsko slovo

 
Radio Dubrovnik
 • 28.12.2009. - Radio Dubrovnik
   
  U sklopu promocije tiskanog izdanja knjige "Molitva moru", gospođa Franka Dedović je svoju knjigu dana 28.12. u 11 sati predstavila i slušateljima radija Dubrovnik. U tijeku razgovora s voditeljem posebno se na pomoći zahvalila i uredništvu portala digitalne-knjige.com

 
Večernji list - Kultura
 • 14.12.2009. - Večernji list, Zagreb
   
  Zagrebački Večernji list je dana 14.12.2009. u rubrici "Kultura" objavio članak pod naslovom "Objavljeni novi naslovi na portalu Digitalne knjige".
   
  Taj članak možete pročitati ukoliko svojim mišem kliknete na sljedeći link - http://www.digitalne-knjige.com/m12.php

 
Hrvatski radio - Glas Hrvatske
 • 27.10.2009. - Hrvatski radio - Glas Hrvatske
   
  U programu Hrvatskog radija pod imenom "Glas Hrvatske" koji je namijenjen Hrvatima izvan domovine, emitiran je intervju s glavnim urednikom portala "Digitalne- knjige.com", gospodinom Nenadom Grpcem.

 
Slobodna Dalmacija
 • 26.10.2009. - Slobodna Dalmacija
   
  Dana 26.10.2009. dnevni list Slobodna Dalmacija u rubrici Kultura, objavio je članak "Digitalne knjige su budućnost" u kojem se, između ostalog, predstavlja i portal www.digitalne-knjige.com

 
Hrvatska televizija
 • 18.09.2009. - HTV Dobro jutro, Hrvatska
   
  U emisiji Dobro jutro, Hrvatska, Hrvatske radiotelevizije, predstavljen je portal digitalne-knjige.com te emitiran dio razgovora o problemima vezanim Googleov pokušaj preuzimanja autorskih prava pisaca, u kojem je novinarka HTV-a razgovarala s glavnim i odgovornim urednikom ovog portala gospodinom Nenadom Grpcem.

 
 Drugi program Hrvatskog radija
 • Nedjelja , 26.07.09.
   
  U emisiji Šuškalica, drugog programa Hrvatskog radija, emitiran je intervju s glavnim i odgovornim urednikom ovog portala gospodinom Nenadom Grpcem. Sadržaj tog intervjua, odnosno predstavljanje portala Digitalne-knjige.com slušateljima drugog programa Hrvatskog radija, uskoro će biti objavljen i u ovoj rubrici.

 
 Večernji list, Sarajevo

 
 Radio Split
 • Utorak , 19.05.09.
   
  Pisac Ante Brčić bio je gost u emisiji Radio Splita, u kojoj se govorilo o romanu "Devedeset dana od Bleiburga" te je posebno istaknuo i portal digitalne-knjige na kojem je roman i objavljen. A da je pisac zaista zadovoljan suradnjom s našim portalom, govori nam i činjenica da trenutno za objavu na portalu pripremamo i njegovu novu knjigu "Dobro nam je ovdje biti" (Putopis iz Svete zemlje).

 
 Hrvatska radio televizija
 • Petak , 20.03.09.
   
  I I Hrvatska radiotelevizija (HRT) objavila je prilog o dvjema novim knjigama objavljenim na portalu www.digitalne-knjige.com. Tekst koji je pročitan u tom prilogu pronaći ćete ukoliko svojim mišem kliknete na sljedeći link: Nove digitalne knjige

 
 Večernji list, Sarajevo
 • Srijeda , 25.02.2009.
   
  I sarajevski Večernji list objavio je članak o novim knjigama objavljenim na portalu www.digitalne-knjige.com. Taj članak možete pročitati ukoliko svojim mišem kliknete na sljedeći link U BiH teže objaviti knjigu nego - rat

 
 Novi list
 • Ponedjeljak , 05.01.2009.
   
  Novi list objavio članak o portalu www.digitalne-knjige.com koji djelomice možete pročitati ukoliko svojim mišem kliknete na sljedeći link - Deset novih knjiga za polugodišnjicu

 
 Javno.hr
 • Srijeda , 24.12.2008.
   
  Internet portal Javno.hr svojim je čitateljima ponudio obavijest o mogućnosti preuzimanja novih osam knjiga na portalu www.digitalne-knjige.com
 • Ovdje možete pročitati tekst članka: "Digitalna knjižnica bogatija za osam novih izdanja"

 
 Hrvatski katolički radio
 • Utorak, 23. 12. 2008.
   
  Naš božićni poklon posjetiteljima, odnosno objava osam novih digitalnih knjiga, najviše se dopao urednicima Hrvatskog katoličkog radija koji su u emisiji "Vijesti iz kulture", osim predstavljanja portala digitalne-knjige.com, emitirali i razgovor o digitalnim knjigama i daljnjim planovima objave knjiga na portalu s našim glavnim urednikom Nenadom Grpcem.

 
 Javno.hr
 • Srijeda, 17.12.2008.
   
  I internet portal Javno.hr osvrnuo se na objavu novih digitalnih knjiga ("Moja braća" Alojza Pavlovića i "Devedeset dana od Bleiburga" Ante Brčića) u članku "Dvije nove besplatne knjige na internetu"
 • Ovdje možete pročitati tekst članka: "Dvije nove besplatne knjige na internetu"

 
 HINA - Hrvatska izvještajna novinska agencija.
 • Srijeda, 17.12.2008.
   
  Kratku vijest o dvjema novim digitalnim knjigama ("Moja braća" Alojza Pavlovića i "Devedeset dana od Bleiburga" Ante Brčića) koje se mogu preuzeti na našem portalu, objavila je i Hrvatska izvještajna novinska agencija.

 
 Vjesnik
 • Nedjelja, 30.11.2008.
   
  Povodom smrti pjesnikinje Jozefine Dautbegović, u Vjesniku je objavljen članak u kojem se navodi da je pokojna pjesnikinja svoju zadnju objavljenu knjigu »Gdje mi je ono lice«, objavila upravo u našoj Maloj virtualnoj knjižnici hrvatske ljubavne lirike (www.digitalne-knjige.com).
   
 • Ovdje možete pročitati tekst članka: Pjesnikinja ljubavi i boli

 
 www.knjizevnost.org

 
 Vjesnik
 • Utorak,12.08.2008.
   
  U utorak, 12. kolovoza 2008. i Vjesnik se osvrnuo na pojavu portala digitalne-knjige.com.
   
 • Ovdje možete pročitati tekst članka: Do knjige besplatno u nekoliko minuta

 
 Web portal Sutra.hr
 • 29.07.2008. - Sutra.hr
   
  I web portal Sutra.hr u vlasništvu EPH, odnosno vlasnika i izdavača cijelog niza novina, među kojima su i Jutarnji list i Slobodna Dalmacija, osvrnuo se na postojanje portala i projekta digitalne-knjige.com.
   
 • Ovdje možete pročitati tekst članka:Besplatan download knjiga i povratak poeziji

 
 Večernji list
 • 29.07.2008. - Večernji list
   
  Urednica rubrike kultura i književnica Branka Primorac, osvrnula se u članku pod nazivom "Internet se zaljubljuje u poeziju" na uspješni početak rada našeg portala.

 
Hrvatska televizija
 • 24.07.2008. - HTV Dobro jutro, Hrvatska
   
  U sklopu emisije Dobro jutro, Hrvatska prikazan je i razgovor s glavnim i odgovornim urednikom digitalnih knjiga i stranice www.digitalne-knjige.com, Nenadom Grpcem i urednicom Male virtualne antologije hrvatske ljubavne lirike, Anom Horvat.

 

 
  Novi list
 • 13.06.2008. - Novi list
   
  Riječki Novi list objavio je dosad najveći i najbolji članak o portalu digitalne-knjige.com. Autor tog teksta novinar je Davor Mandić.
   
  Ovdje možete pročitati tekst članka:Hrvatska književna klasika u digitalnom formatu
   

 
 Večernji list
 • 24.05.2008. - Večernji list
   
  Objavljen je kratki članak o stranici www.digitalne-knjige.com, pod naslovom

 
  Radio SLJEME
 • 10.06.2008. - Radio SLJEME
   
  Emisija "Razgovor s poezijom", voditeljica Ana Lacković Varga, objavila je kratki prilog o digitalnim knjigama, navela web adresu s koje se knjige mogu preuzeti te pročitala jednu pjesmu iz knjiga što će, kako je sama napomenula, svakog utorka činiti.
   

 
 Radio ANTENA
 • 24.05.2008. - Radio ANTENA,
   
 • Sonja Šarunić objavljuje kratki razgovor s Anom Horvat kao najavu svega što će se od 13. svibnja moći vidjeti na www.digitalne-knjige.com.
 • Voditeljica te emisije će, kako kaže, svake subote ili nedjelje pročitati po jednu ljubavnu pjesmu iz naših knjiga te ponoviti web adresu s koje se knjige mogu preuzeti.
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present