Projekt digitalne-knjige.com pokrenulo smo prije nekih 9 godina nas nekoliko pojedinaca i zaljubljenika u knjigu, kako bismo hrvatsko kulturno naslijeđe, a ponajprije vrijedne i znamenite knjige hrvatskih pisaca, spasili od zaborava, propadanja i nečitanja te ih učinili što dostupnijima svim građanima ove zemlje.

  
 
 
  
  
 

Kao ponajbolji način u ostvarenju tog cilja, učinile su nam se digitalne knjige koje će svi korisnici moći lako, jednostavno i besplatno preuzeti s naše internet stranice.

 
  
  
 

I nakon toga krenuli smo u realizaciju projekta. Tu svakako treba naglasiti i da su za razvoj cijelog projekta najzaslužniji pisci, koji kod nas objavljuju knjige, profesorica Asja Petrović, profesorica Davorka Bočkinac, lektura i korektura te Nenad Grbac glavni i odgovorni urednik, i knjiga, i portala na kojem se trenutno nalazite.

 
  
  
 

Od službenog početka našeg djelovanja prošlo je 9 godina i dosad smo izradili te vam možemo ponuditi više od četiri stotine pedeset digitalnih knjigu. Sve te knjige isključivo su naša izdanje, izrađene prelomljene i isprogramirane našim rukama pri čemu smo se trudili da poštujemo autorska prava svih pisaca i ne objavljujemo tuđa izdanja i tuđe knjige. U to je vrijeme portal www.digitalne-knjige.com je zbog svoje originalnosti i kvalitete predstavljen u većini vodećih hrvatskih medija, a posjetilo ga je više od 11 000 000 posjetitelja, koji su zasad preuzeli oko 650 000 knjiga. No, to naravno nije sve jer vas vrlo brzo očekuju još mnoga ugodna iznenađenja.

 
 
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present