Da bismo našu stranicu učinili što boljom, zanimljivijom i poučnijom, u nju smo odlučili uvrstiti i rubriku "Književnost za djecu", namijenjenu naravno prije svega djeci, no i svim odraslima koji u sebi imaju bar malo one dječje radoznalosti, zaigranosti i veselja.

  
 
  
 
  
  
 

S obzirom da smo svjesni činjenice da su naše digitalne knjige najzanimljivije mladima, odnosno kompjuterski pismenoj generaciji sasvim logično je zvučala i ideja da u našoj digitalnoj knjižnici pokrenemo i ediciju "Književnost za djecu".

 
  
  
 

U toj ediciji pokušat ćemo vam predstaviti što više i knjiga i pisaca, koji se bave književnošću za djecu. A za početak edicije odabrali smo knjigu "Priče o dječacima i psima", književnika i pisca Atifa Kujundžića, koji i sam navodi da najradije piše za djecu.

 
  
  
 

I vi čitatelji ovog portala možete nam pomoći u odabiru zanimljivih knjiga. No, najviše biste nam pomogli kad bi na E-mail adresu autora knjige, koja vam se dopada poslali i kratak komentar knjige ili jednostavno zahvalu. Naime nikako ne smijete zaboraviti da su upravo autori najzaslužniji za činjenicu da putem ovog portala možete apsolutno besplatno preuzimati, čitati i listati sve naše digitalne knjige.

  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
 
 
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present