Projekt digitalne-knjige.com pokrenulo je nas nekoliko pojedinaca i zaljubljenika u knjigu, kako bismo hrvatsko kulturno naslijeđe, a ponajprije vrijedne i znamenite knjige hrvatskih pisaca, spasili od zaborava, propadanja i nečitanja te ih učinili što dostupnijima svim građanima ove zemlje.

  
 
 
  
  
 

Kao ponajbolji način u ostvarenju tog cilja, učinile su nam se digitalne knjige koje će svi korisnici moći lako, jednostavno i besplatno preuzeti s naše internet stranice.

 
  
  
 

I nakon toga krenuli smo u realizaciju projekta. Tu svakako treba naglasiti i da su za razvoj cijelog projekta najzaslužniji profesorica Asja Petrović, profesorica Davorka Bočkinac, lektura i korektura te Nenad Grbac glavni i odgovorni urednik, i knjiga, i portala na kojem se trenutno nalazite.

 
  
  
 

Od službenog početka našeg djelovanja prošlo je svega nekoliko mjeseci, a već sad vam možemo ponuditi četrdeset i pet digitalnih knjigu. U to je vrijeme portal www.digitalne-knjige.com zbog svoje originalnosti i kvalitete predstavljen u većini vodećih hrvatskih medija, a posjetilo ga je više od 2 700 000 posjetitelja, koji su zasad preuzeli oko 92 513 knjiga. No, to naravno nije sve jer vas vrlo brzo očekuju još mnoga ugodna iznenađenja.

 
 
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present