U ovoj rubrici predstavit ćemo vam najave sljedećih izdanja digitalnih knjiga.

  
 
 
  
  
 

Krenimo redom! Nakon velikog početnog uspjeha ove naše stranice, više od 14 000 000 posjetitelja, te 712 000 preuzetih knjiga i velike pozornosti kojom su mediji popratili rad naše stranice (više podataka o tome pronaći ćete na sljedećem linku: Što mediji govore o nama ?), prihvatili smo se i izrade novih knjiga koje će, nadamo se, ubrzo biti spremne za preuzimanje.

 
  
  
 Što je novo u ediciji "Klasici hrvatske književnosti ? Novosti ima mnogo. Naime upravo ovih dana objavili smo naš prvi multimedijski CD-e "Klasici hrvatske književnosti". CD se može naručiti putem interneta. Cijena mu je 90 kn što iznosi samo 2.25 kn po knjizi. Sve knjige koje se nalaze na CD-u bit će dostupne jedino i isključivo na tom mediju, a sav prihod od prodaje CD-a investirati će se u daljnji razvoj projekta digitalne-knjige.com. Više podataka o CD-u, knjigama koje se nalaze na njemu i svemu drugom vezano multimedijski CD-rom "Klasici hrvatske književnosti", saznati ćete tako da svojim mišem kliknete na sljedeći link: http:www.digitalne-knjige.com/multimedijski-cd/index.php
 
  
  
 U ediciji "Virtualna antologija hrvatske poezije" pripremamo objavu tri knjige. To su zbirke izabranih antologijskih pjesama: Umiranje dana", Đure Sudete, "Malen pod zvijezdama", Antuna Branka Šimića i "Jutro" Vladimira Vidrića.
 
  
  
 U ediciji "Romani pripovijetke i crtice", odlućili smo vam predstaviti knjigu: "Spomenik za pakao", Nenada Grpca.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Đuro Sudeta
Antun Branko Šimić
Vladimir Vidrić
 
 
  
 
Nenad Grbac
 
 
 
Denis Kožljan
Zorica Krističević
Nino Brlić
Stanko Baron
 
 
Lazar Janić
Nikola Šimić Tonin
Ante Dolić
  
  
  
  
  
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present
 
 
 
 
 

 

Izrađujemo i vaše digitalne knjige
 
  • Jeste li ikad razmišljali o tome zašto bi digitalna knjiga mogla biti idealno rješenje za vas, kao i za sve one koji žele objaviti knjigu, bez velikog ulaganja te dugotrajnih i vrlo često napornih pregovora s izdavačima?
  • Kakve su prednosti digitalnih knjiga u odnosu na klasični tisak te zašto je izrada takve knjige višestruko jeftinija od tiskanja knjige u bilo kakvoj nakladi.
     
  • Više o našoj usluzi izrade digitalnih knjiga saznat ćete na sljedećem linku: http:www.digitalne-knjige.com/izrada.php
     
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present