U ovoj rubrici predstavit ćemo vam najave sljedećih izdanja digitalnih knjiga.

  
 
 
  
  
 

Krenimo redom! Nakon velikog početnog uspjeha ove naše stranice, više od 5 200 000 posjetitelja, te 233 700 preuzetih knjiga i velike pozornosti kojom su mediji popratili rad naše stranice (više podataka o tome pronaći ćete na sljedećem linku: Što mediji govore o nama ?), prihvatili smo se i izrade novih knjiga koje će, nadamo se, ubrzo biti spremne za preuzimanje.

 
  
  
 Što je novo u ediciji "Klasici hrvatske književnosti ? Novosti ima mnogo. Naime upravo ovih dana objavili smo naš prvi multimedijski CD-e "Klasici hrvatske književnosti". CD se može naručiti putem interneta. Cijena mu je 90 kn što iznosi samo 2.25 kn po knjizi. Sve knjige koje se nalaze na CD-u bit će dostupne jedino i isključivo na tom mediju, a sav prihod od prodaje CD-a investirati će se u daljnji razvoj projekta digitalne-knjige.com. Više podataka o CD-u, knjigama koje se nalaze na njemu i svemu drugom vezano multimedijski CD-rom "Klasici hrvatske književnosti", saznati ćete tako da svojim mišem kliknete na sljedeći link: http:www.digitalne-knjige.com/multimedijski-cd/index.php
 
  
  
 U ediciji "Virtualna antologija hrvatske poezije" pripremamo objavu tri knjige. To su zbirke izabranih antologijskih pjesama: "Z mojih bregov", Frana Galoviča"Umiranje dana", Đure Sudete, "Malen pod zvijezdama", Antuna Branka Šimića i "Jutro" Vladimira Vidrića.
 
  
  
 U ediciji "Romani pripovijetke i crtice", odlućili smo vam predstaviti knjigU:"Spomenik za pakao" Nenada Grpca.
 
  
  
 U ediciji "Kritike osvrti i intervjui", odlućili smo vam predstaviti knjigu:"Pjesnik i spisatelj Ivo Mijo Andrić", Ante Stanića.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Đuro Sudeta
Antun Branko Šimić
Vladimir Vidrić
 
 
 
 
    
 
Anto Stanić
 
 
 
    
 
Nenad Grbac
 
 
 
Stanko Baron
Nada Crnogorac
Nino Brlić
Zorica Krističević
  
 
 
Lazar Janić
Nikola Šimić Tonin
Ante Dolić
  
  
  
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present
 
 
 
 
 

 

Izrađujemo i vaše digitalne knjige
 
  • Jeste li ikad razmišljali o tome zašto bi digitalna knjiga mogla biti idealno rješenje za vas, kao i za sve one koji žele objaviti knjigu, bez velikog ulaganja te dugotrajnih i vrlo često napornih pregovora s izdavačima?
  • Kakve su prednosti digitalnih knjiga u odnosu na klasični tisak te zašto je izrada takve knjige višestruko jeftinija od tiskanja knjige u bilo kakvoj nakladi.
     
  • Više o našoj usluzi izrade digitalnih knjiga saznat ćete na sljedećem linku: http:www.digitalne-knjige.com/izrada.php
     
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present