U ovoj rubrici predstavit ćemo vam najave sljedećih izdanja digitalnih knjiga.

   
 
 
   
   
 

Krenimo redom! Nakon velikog početnog uspjeha ove naše stranice, više od 5 200 000 posjetitelja, te 233 700 preuzetih knjiga i velike pozornosti kojom su mediji popratili rad naše stranice (više podataka o tome pronaći ćete na sljedećem linku: Što mediji govore o nama ?), prihvatili smo se i izrade novih knjiga koje će, nadamo se, ubrzo biti spremne za preuzimanje.

 
   
   
  Što je novo u ediciji "Klasici hrvatske književnosti ? Novosti ima mnogo. Naime upravo ovih dana objavili smo naš prvi multimedijski CD-e "Klasici hrvatske književnosti". CD se može naručiti putem interneta. Cijena mu je 90 kn što iznosi samo 2.25 kn po knjizi. Sve knjige koje se nalaze na CD-u bit će dostupne jedino i isključivo na tom mediju, a sav prihod od prodaje CD-a investirati će se u daljnji razvoj projekta digitalne-knjige.com. Više podataka o CD-u, knjigama koje se nalaze na njemu i svemu drugom vezano multimedijski CD-rom "Klasici hrvatske književnosti", saznati ćete tako da svojim mišem kliknete na sljedeći link: http:www.digitalne-knjige.com/multimedijski-cd/index.php
 
   
   
  U ediciji "Virtualna antologija hrvatske poezije" pripremamo objavu tri knjige. To su zbirke izabranih antologijskih pjesama "Umiranje dana", Đure Sudete, "Malen pod zvijezdama", Antuna Branka Šimića te "Jutro" Vladimira Vidrića.
 
   
   
  U ediciji "Poezija na internetu", za objavu smo pripremili knjigu:"Neknjižene pjesme ", Ive Mije Andića, "Smiješne pjesme", Ive Mije Andića.
 
   
   
  U ediciji "Romani pripovijetke i crtice", odlučili smo vam predstaviti knjige: "Vjetar kroz kosu", Nade Mihoković-Kumrić i Spomenik za pakao" Nenada Grpca.
 
   
   
  U ediciji "Kitike, osvti i intevjui", za objavu smo pripremili knjigu:"Laži i obmane" , Zlatana Gavrilovića Kovača, Ive Mije Andića.
 
 
 
 
 
Đuro Sudeta
Antun Branko Šimić
Vladimir Vidrić
 
 
 
 
     
 
Zlatan Gavrilović Kovač
 
 
 
   
 
Ivo Mijo Andrić
Ivo Mijo Andrić
 
 
     
SPOMENIK ZA PAKAO
Nada Mihoković-Kumrić
Nenad Grbac
 
   
Nino Brlić
Stanko Baron
Zorica Krističević
 
 
 
Lazar Janić
Nikola Šimić Tonin
Ante Dolić
 
 
 
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present
 
 
 
 
 

 

Izrađujemo i vaše digitalne knjige
 
  • Jeste li ikad razmišljali o tome zašto bi digitalna knjiga mogla biti idealno rješenje za vas, kao i za sve one koji žele objaviti knjigu, bez velikog ulaganja te dugotrajnih i vrlo često napornih pregovora s izdavačima?
  • Kakve su prednosti digitalnih knjiga u odnosu na klasični tisak te zašto je izrada takve knjige višestruko jeftinija od tiskanja knjige u bilo kakvoj nakladi.
     
  • Više o našoj usluzi izrade digitalnih knjiga saznat ćete na sljedećem linku: http:www.digitalne-knjige.com/izrada.php
     
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present
 
 
 
WIDTH=32
     
Pridružite se našoj zajednici namjenjenoj svima koji vole knjigu. Upoznajte pisce, savjetujte se u vezi, pisanja, objave knjiga, nađite nove prijatelje, dopisujte se, dijelite fotografije i video zapise.
     
Svim onim kojima još nije jasno čemu sve to služi, reći ćemo da je ta društvena mreža ili zajednica vrlo slična Facebooku, te da na njoj možete upoznavati i druge ljubitelje knjiga, pisce, raspravljati o i svim temama vezanim uz knjige, objavljivati vaše oglase, slike i video zapise, komunicirati s članovima uredništva portala, te u krajnjem slučaju i zatražiti pomoć ako negdje zapne.
     
No, da biste o svemu tome saznali više svakako kliknite svojim mišem na slijedeću adresu: - http:digitalne-knjige.com/oxwall/
  Neki od dosad objavljenih grupa, tema i članaka...  
 

Osvrti na knjige objavljene na portalu

Ovdje možete pročitati (ili i napisati) vaše osvrte na knjige objavljene na našem portalu. Posebno ćemo naglasiti da najviše zasluga za...

Više o toj temi...

 

Predstavljamo vam pisce i književnike:

Predstavljamo vam pisce i književnike te njihova djela, koja možete besplatno preuzeti s portala www.digitalne-knjige.com:

Više o toj temi...

 

Preporuke - Knjiga dana

Ovo je rubrika u kojoj ćemo vam svaki dan predstaviti i preporučiti neku od knjiga objavljenih na portalu digitalne-knjige.com. U izbor knjiga se mogu...

Više o toj temi...

 

Intervju-i s pisacima

Jedna od novosti u radu našeg portala su i intervju-i s pisacima čije knjige možete preuzeti na portalu. Zasad smo objavili više takvih intervjua, a možete ih pročitati tako da

Više o toj temi...

 

Izrađujemo i vaše digitalne knjige

Izrada takve knjige višestruko je jeftinija od tiskanja knjige u bilo kakvoj nakladi. Knjiga je vrlo slična pravoj papirnatoj knjizi, navigacija i snalaženje u

Više o toj temi...

 

Digitalne knjige mjesto spajanja, a ne odvajanja korisnika od sadržaja

Za autora, danas preostaju dvije moguće budućnosti kada se radi o digitalnom tekstu. Možemo pokušati ...

Više o toj temi...

 

Top lista najčitanijih i najobjavljivanijih pisaca na portalu

Kriteriji koje smo koristili pri stvaranju ove liste bili su sljedeći: Broj objavljenih knjiga, broj preuzimanja, te datum..

Više o toj temi...

 

Prednosti i mane digitalnih i tiskanih knjiga

Jeste li se ikad upitali koje su prednosti i mane digitalnih i tiskanih knjiga ? Ako niste mi ćemo vam pokušati pomoći i nabrojiti neke od spominjanih..

Više o toj temi...

 

Digitalni udžbenici će uskoro zamijeniti klasične?

Najveća zamka ili problem vezan uz digitalne udžbenike je to da one postanu vlasnički softver odnosno da njima...

Više o toj temi...

 

Tržište digitalnih e-knjiga vrijedi gotovo milijardu dolara!

Prema Forresterovoj anketi tržište digitalnih knjiga (e-knjiga) polako postaje ozbiljan konkurent …

Više o toj temi...

WIDTH=1
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present
WIDTH=31 WIDTH=32