Multimedijski CD "Klasici hrvatske književnosti" možete naručiti na slijedeće načine:
 

 

 
  
  
 CD možete narućiti i putem web formulara. Da bi ste to uradili dovoljno je kliknuti mišem na slijedeći link: Želim naručiti CD "Klasici hrvatske književnosti", ispuniti prazna polja formulara i kliknuti na link "Pošalji narudžbu". Čim vaša narudžba stigne mi čemo vas obavjestiti o tome a ubrzo zatim javiti vam i da je CD poslan na vašu adresu.
 

 

 
  
  
 

No ukoliko iz nekog razloga nemate povjerenje u internet ili uz narudžbu želite saznati još neke podatke o CD-u ili opčenito digitalnim knjigama, CD možete naručiti i tako da nas izuravno kontaktirate putem E-mala ili slijedećih telefonskih brojeva

 

 

   
  
Telefon: 01 / 384-37-97
  
Mobilni telefon: 095 / 853-03-40
  
Naša E-mail adresa: digitalne.knjige@gmail.com
 
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present
 
 
 
 
 

 

Izrađujemo i vaše digitalne knjige
 
  • Jeste li ikad razmišljali o tome zašto bi digitalna knjiga mogla biti idealno rješenje za vas, kao i za sve one koji žele objaviti knjigu, bez velikog ulaganja te dugotrajnih i vrlo često napornih pregovora s izdavačima?
  • Kakve su prednosti digitalnih knjiga u odnosu na klasični tisak te zašto je izrada takve knjige višestruko jeftinija od tiskanja knjige u bilo kakvoj nakladi.
     
  • Više o našoj usluzi izrade digitalnih knjiga saznat ćete na sljedećem linku: http://www.digitalne-knjige.com/izrada.php
     
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present