Ukoliko CD-e "Klasici hrvatske književnosti" naručite putem interneta on će vam biti dostavljen putem pošte odnosno usluge slanja pošte pouzećem.
 

 

  
 
 
  
  
 Sve to znači da ćete ubrzo nakon slanja vaše narudžbe biti obaviješteni da je CD-e poslan na vašu adresu. Nakon toga trebati ćete samo pričekati dva do tri dana da CD-e stigne. Prilikom preuzimanja CD-a poštaru ćete platiti cijenu CD-a + troškove poštanske dostave i odmah zatim moći ćete listati, pregledavati i čitati knjige.
 

 

 
  
  
 

Cijena CD-a je 90 kuna + troškovi poštanske isporuke

Usluge isporuke CD-a vrši Hrvatska pošta

Ukoliko CD nakon nekoliko dana ne stigne na vašu adresu svakako nas obavijestite o tome.

Hrvatska pošta ne vrši isporuke pouzećem izvan naše zemlje te molimo sve čitatelje koji žele naručiti CD-e da nam se u vezi narudžbe i isporuke CD-a van granica naše zemlje jave na slijedeće načine:

 

 

   
  
Telefon: 01 / 384-37-97
  
Mobilni telefon: 095 / 853-03-40
  
Naša E-mail adresa: digitalne.knjige@gmail.com
 
 
 
 
 
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present
 
 
 
 
 

 

Izrađujemo i vaše digitalne knjige
 
  • Jeste li ikad razmišljali o tome zašto bi digitalna knjiga mogla biti idealno rješenje za vas, kao i za sve one koji žele objaviti knjigu, bez velikog ulaganja te dugotrajnih i vrlo često napornih pregovora s izdavačima?
  • Kakve su prednosti digitalnih knjiga u odnosu na klasični tisak te zašto je izrada takve knjige višestruko jeftinija od tiskanja knjige u bilo kakvoj nakladi.
     
  • Više o našoj usluzi izrade digitalnih knjiga saznat ćete na sljedećem linku: http://www.digitalne-knjige.com/izrada.php
     
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present