Na CD-u se nalazi 40 digitalnih knjiga . Da bi vam olakšali snalaženje pripremili smo vam i vizualni prikaz, odnosno slike svih naslovnica knjiga koje se nalaze na CD-u. Ukoliko svojim mišem kliknete na bilo koju naslovnicu moći ćete saznati više o svakoj pojedinoj knjizi, te preuzeti i pokazni primjerak. Za više od toga morati ćete ipak naručiti CD-e, jer kao što smo rekli sve objavljene knjige bit će dostupne samo i isključivo na CD-u.
 

 

 
 
 
 
Petar Zoranić
Ivan Mažuranić
Vladimir Nazor
Marko Marulić
Janko Polić Kamov
Vladimir Vidrić
Ulderiko Donadini
Ksaver Šandor Gjalski
Rikard Jorgovanić
Josip Kozarac
Fran Mažuranić
Janko Leskovar
Vjenceslav Novak
Ivan Gundulić
Petar Hektorović
Janko Leskovar
Ivan Kozarac
Franjo Horvat Kiš
Josip Eugen Tomić
Ante Kovačić
August Šenoa
August Šenoa
Ulderiko Donadini
Vladimir Nazor
Ivan Goran Kovačić
Ante Kovačić
Tin Ujević
Antun Gustav Matoš
 
Ivan Gundulić
Ivan Goran Kovačić
August Šenoa
Eugen Kumičić
Silvije Strahimir Kranjčević
Andrija Kačić Miošić
Ivana Brlić-Mažuranić
Josip Kozarac
Ivana Brlić-Mažuranić
Antun Branko Šimić
August Šenoa
Antun Gustav Matoš
 
 
 
  
  
 

Sasvim sigurno ste primijetili da portal digitalne ne prima nikakve dotacije od strane države, institucija, ili sponzora. Sve što smo dosad učinili ili postigli financirali smo isključivo vlastitim novcem. Upravo stoga sav novac zarađen prodajom multimedijskog CD bit će usmjeren u daljnji razvoj projekta-digitalne knjige.com. Sve to znači i da će svaki kupac našeg multimedijskog CD-a "Klasici hrvatske književnosti", svojim prilogom izravno pomoći daljnjem razvoju projekta digitalne-knjige.com.

I što drugo reći nego hvala vam ako ste naručili naš multimedijski CD.

 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present
 
 
 
 
 

 

Izrađujemo i vaše digitalne knjige
 
  • Jeste li ikad razmišljali o tome zašto bi digitalna knjiga mogla biti idealno rješenje za vas, kao i za sve one koji žele objaviti knjigu, bez velikog ulaganja te dugotrajnih i vrlo često napornih pregovora s izdavačima?
  • Kakve su prednosti digitalnih knjiga u odnosu na klasični tisak te zašto je izrada takve knjige višestruko jeftinija od tiskanja knjige u bilo kakvoj nakladi.
     
  • Više o našoj usluzi izrade digitalnih knjiga saznat ćete na sljedećem linku: http://www.digitalne-knjige.com/izrada.php
     
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present