Jeste li se ikad zatekli u situaciji da se pred vama nalazi neka knjiga, koju želite, ali ju ne možete ili jednostavno nemate dovoljno novca kako biste ju kupili. Budite realni i priznajte da vam se to, kao i svima nama, već više puta dogodilo.

  
 
 
  
  
 

Naravno da postoji i rješenje u obliku posuđivanja ili iznajmljivanja knjige iz knjižnice. Ali, ono je u pravilu ograničeno vremenom, što znači da željenu knjigu, ako je uopće i možete posuditi, nakon nekog vremena opet morate vratiti u knjižnicu. Bez obzira na činjenicu da bi vam ona za neko vrijeme mogla opet zatrebati.

 
  
  
 

Svemu je tome došao kraj pojavom stranice digitalne-knjige.com. Jer sve knjige koje ćemo vam ovdje ponuditi besplatne su za osobnu upotrebu i možete nakon preuzimanja koristiti na način na koji vi to želite. Možete se njima koristiti ili ne koristiti, izbrisati, sačuvati, podijeliti s prijateljima ili s bilo kim drugim tko vam je drag.

 
  
  
 

Jedino ograničenje koje mi kao izdavači knjiga tražimo je da se nakon preuzimanja naših besplatnih digitalnih knjiga dosljedno pridržavate svih stavki navedenih u ugovoru o korištenju digitalnih knjiga. Te stavke se uglavnom odnose na autorska prava i prava nas kao izdavača i distributera digitalnih knjiga.

 
 
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present