Digitalne knjige moći ćete preuzeti tako da kliknete na neki od sljedećih linkova - "Mala virtualna antologija hrvatske ljubavne lirike", "Klasici hrvatske književnosti", "Digitalne slikovnice" ili link "Sve knjige na jednom mjestu". Zatim pažljivo pročitajte upute, uvjete korištenja, izaberite pisca ili knjigu koja vas zanima i kliknete na link Pristajem na sve što je navedeno u uvjetima korištenja i preuzimam digitalnu knjigu.

  
 
 
 
 

Nakon toga pred vama će se pojaviti prozor koji će vas upitati o mjestu na vašem hard disku na kojem ćete zapamtiti knjigu. Nakon skidanja s interneta, knjigu treba raspakirati iz Zip datoteke u kojoj se ona nalazi te pokrenuti datoteku s nazivom Knjige.

  
 
 
 

Minimalna preporučena konfiguracija za pokretanje knjige je Pentium II na 200 megaherca te svi Windows operativni sustavi (od Win 95 nadalje).

  
 
 
 

Korištenje digitalnih knjiga ne uzrokuju nikakve probleme ili štetne promjene na vašim računalima. Jedini problem koji smo zapazili je taj, što neki antivirusni programi u svom neznanju i nepoznavanju takvih načina prezentacije digitalne knjige tumače kao potencijalne viruse. U svim takvim slučajevima najpametnije je prije korištenja digitalnih knjiga takve antivirusne programe ili isključiti ili zamijeniti boljim programima iste vrste.

 
 
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present