Ova rubrika zamišljena je na taj način da vam putem digitalnih knjiga predstavimo i neka od najvećih dostignuća hrvatske književnosti.

  
 
  
 
  
  
 

S obzirom na važnost i značajno mjesto u hrvatskoj književnosti kao idealan početak edicije "Klasici hrvatske književnosti", učinile su nam se knjige "Dubravka" i "Suze sina razmetnoga", dubrovačkog pisca Ivana Gundulića. Nakon toga, pokušat ćemo vam predstaviti i značajna djela još nekih hrvatskih pisaca kao što su Miroslav Krleža, Tin Ujević, Silvije Strahimir Kranjčević, Vladimir Nazor te naravno i mnogi drugi velikani hrvatske književnosti.

 
  
  
 

S obzirom da je stranica www.digitalne-knjige.com tek započela s radom, za ostvarivanje i realizaciju ove ideje sigurno će nam trebati i nešto vremena te vas zasad molimo za strpljenje.

 
  
  
 

Naravno da će i te knjige biti besplatne! Zar se ne sjećate da smo kao jedan od ciljeva projekta digitalne-knjige.com naveli i spašavanje hrvatskog kulturnog naslijeđa od zaborava i nečitanja?

 
  
  
 

Povodom početka rada stranice www.digitalne-knjige.com, odlučili smo vam ponuditi i sljedeće knjige:

 
  
  
 

U međuvremenu smo objavili i naš prvi multimedijski CD-rom "Klasici hrvatske književnosti", na kojem se nalazi 40 izabranih digitalnih knjiga. Ukoliko želite saznati više o tom CD-u i knjigama koje se na njemu kliknite svojim mišem na sljedeći link - www.digitalne-knjige.com/multimedijski-cd

  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
  
 
  
  
 
 
 
 
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present
 
 
 
 
 

 

Multimedijski CD-rom "Klasici hrvatske književnosti"
 
 • Drago nam je da vam možemo predstaviti najnovije izdanje projekta digitalne-knjige.com odnosno naš prvi multimedijski CD-rom "Klasici hrvatske književnosti", na kojem se nalazi 40 izabranih digitalnih knjiga.
   
 • CD se može naručiti putem interneta. Cijena mu je 90 kn što iznosi samo 2.25 kn po knjizi.Sve knjige koje se nalaze na CD-u bit će dostupne jedino i isključivo na tom mediju, a sav prihod od prodaje CD-a investirati će se u daljnji razvoj projekta digitalne-knjige.com.
   
 • Više podataka o CD-u, knjigama koje se nalaze na njemu i svemu drugom vezano multimedijski CD-rom "Klasici hrvatske književnosti", saznati ćete tako da svojim mišem kliknete na sljedeći link: http://www.digitalne-knjige.com/multimedijski-cd/index.php
   
 • A, ukoliko se želite uvjeriti u izgled i funkcionalnost sučelja CD-a, odnosno knjiga koje se na njemu nalaze tad predlažemo da svojim mišem kliknete na sljedeći link: http://www.digitalne-knjige.com/multimedijski-cd/video/
   
 • I što drugo reći nego hvala vam ako ste odlučili naručiti i kupiti naš novi CD.
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present